06 15056080 info@mascoaching.nl

Bewust bewegen

Uit onderzoek blijkt dat mensen die regelmatig sporten en bewegen minder risico lopen om depressieve symptomen te ontwikkelen. En krijgen ze die toch, dan hebben ze een grotere kans op herstel als ze een actieve leefstijl hebben.

De combinatie van mijn liefde voor bewegen en de natuur heeft gemaakt dat ik gecertificeerd Mind Walk, Mindful Dance en Mind Flow trainer ben.

Mind Walk

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Niets hoeft, het mag. De natuur is puur. Als je er oog voor hebt, vertelt het je een heleboel. Maar het ontspant ook.

Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met oefeningen vanuit yoga en tai chi, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie.

We gaan naar buiten, maar combineren dat met onze ‘binnen’wereld. In een aantal outdoortrainingen met verschillende thema’s wandel je jezelf in balans, voel je je fitter, werk je aan bewustzijn en verbeter je je gezondheid. Tijdens de wandeling doen we oefeningen vanuit de yoga en tai-chi. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 4 km tot 6 km per keer.

Het maximaal aantal personen per groep is 10, zodat we een intieme sfeer kunnen creëren en er persoonlijke aandacht gegeven kan worden. De ervaring leert dat het sociale aspect ook een belangrijke waarde is van Mind Walk. Ook al kom je als ‘eenling’, een Mind Walk groep voelt vaak gelijk al als een eenheid.

Ieder training kent een thema en iedere training kent ook steeds een andere route. Zo leer je je omgeving ook nog eens op een andere manier kennen en kom je op plaatsen waar je wellicht nog nooit geweest bent.

Denk niet dat je hievoor een ervaren wandelaar moet zijn. De training is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars, van alle conditieniveaus.

Heerlijk wandelen, waarbij je ook werkt aan je innerlijke rust, kracht en bewustzijn.

  • Wandelen in de natuur
  • Oefeningen vanuit de yoga, tai-chi, mindfulness
  • Kleine groepen tot maximaal 10 personen
  • Innerlijke rust, kracht en bewustzijn

Mind Walk Babycarry

Vind jij het heerlijk om buiten te wandelen met je baby en lekker tot rust te komen? De verbinding met je kindje en de warmte van elkaar te voelen? En lijkt het je leuk om samen met jonge ouders van gedachten te wisselen? Dan is Mind Walk Babycarry iets voor jou!

Wandelen met je baby in een ergonomische draagdoek of -zak in een groep van maximaal 8 personen. Tijdens de wandelingen doen we oefeningen vanuit tai chi, yoga en mindfulness en kun je lekker met elkaar praten over
de dingen die je als ouder met je kind tegenkomt. Na de wandeling ga je ontspannen en voldaan weer naar huis.

  • Mindful wandelen met je baby
  • Ontspanning voor ouder & kind
  • Kleine groep van max. 8 personen
  • Op aanvraag draagzak/-doek
  • Advies van ikdraagjeverder.nl

Mindful Dance

Hou je van dansen dan is Mindful Dance zeker een aanrader. Het mooie eraan is namelijk dat je niet per sé hoeft te kunnen dansen, het gaat om het plezier in het bewegen, voelen, ervaren en van je hoofd naar je lijf gaat. Door middel van bewegen en muziek.

Een training die yoga, dans, ademhalingstechnieken en meditatie combineert. Mindful Dance is een prachtige bewegingsvorm die hoofd, hart en buik verbindt. We gaan heerlijk dansen, wat ook nog eens inzicht en bewustwording geeft. Maar ook vrijheid in beweging, ontspanning, levenslust en plezier.

Mindful Dance wordt buiten gegeven, niet altijd op dezelfde locatie. Frisse lucht, groen, ruimte om te bewegen.

Mind Flow

Mind Flow is de indoor variant van Mind Walk. In de wintermaanden kunnen we ter overbrugging van de Mind Walks, Mind Flow trainingen aanbieden. Tijdens de Mind Flow training doen we oefeningen vanuit de yoga, tai-chi en mindfulness en concentreren we ons op ademhalingstechnieken. We sluiten de training altijd af met een meditatie.

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach