06 15056080 info@mascoaching.nl

Over mij

MAS

De naam MAS staat voor de intitialen van mijn voornamen: Maria Anna Sabiena, maar dat mag je gelijk ook weer vergeten. MAS staat voor beweging, flow, balans, bewustwording, energie, dynamiek, transformatie.  Maar MAS staat ook voor ‘meer’ en is een lekkere korte, krachtige naam om te onthouden.

Marion

MAS dus, maar zeg maar Marion, Marion Langhout. Ik ben geboren in 1965, heb drie kinderen en woon in hartje Leeuwarden. Het zijn de verhalen van mensen waar ik van hou, maar ik hou ook van reizen, avontuur, onderweg zijn, in verbinding. Op zakelijk gebied ben ik coach, officieel Intuïtief Coach, maar daarnaast ben ik ook mentor, ondernemer, inspirator, motivator en creatief denker. En ik ben moeder, dochter, zus, vriendin, ex-partner, ex-geliefde, buurvrouw en een goede kennis. Dat is best veel hè.

Net als jij vervul(de) ik veel rollen, waar ik veel van geleerd heb. Maar het belangrijkste is dat ik veel over mezelf geleerd heb. Kwartjes heb zien en voelen vallen. Deze ervaringen en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met mijn opleidingen, hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Kruispunten

Zelf heb ik meerdere keren in mijn leven op kruispunten gestaan: keuzes maken, zowel privé als zakelijk. Antwoorden zoeken op vragen. De belangrijkste? Doorgaan met leven na het overlijden van mijn zoontje, een eigen onderneming starten en draaiende houden, een huwelijk beëindigen, een gezin draaiende houden, een burn out overwinnen en een goedlopend bedrijf beëindigen om het roer om te gooien en weer volledig opnieuw te beginnen. Als Coach.

Coach

Bewustwordingscoach, transformatiecoach, intuïtief coach, life-coach, business-coach, geef het een naam. Wat voor mij belangrijk is, is dat ik je weer terug breng naar je kern. En je op een holistische wijze begeleidt om weer je eigen leider te worden en jouw vorm van vrijheid te vinden.

Waar loop je vast? Wat is jouw verlangen? Wat houdt je tegen en wat kan je helpen? Jij bent degene die centraal staat en ik begeleid je bij het vinden van jouw antwoorden. Door middel van luisteren naar je verhalen, vragen stellen, gesprekken voeren en oefeningen doen. Maar ook door je tools mee te geven waar je zelf mee aan de slag kunt. Zodat jij je leven kunt vormgeven op een manier die jij wenst en bij je past.

Nuchtere Friese dame

De manier waarop ik coach, begeleid, is door middel van mijn intuïtie, mijn gevoel. Maar niet zonder mijn gezonde verstand te gebruiken. Daarnaast is mijn doel om jou ook weer bij jouw intuïtie, jouw gevoel te laten komen. Soms met westerse methodieken, soms met oosterse. Ook mediteren, mindfulness, wandelen en visualiseren, kunnen deel uitmaken maken van mijn begeleiding. Maar altijd met beide benen op de grond. Ik blijf een nuchtere, Friese dame.

Ook vind ik het belangrijk om ingewikkelde materie en issues, zo eenvoudig mogelijk te maken. Het lijkt soms allemaal erg complex en ingewikkeld, maar de kunst is om het klein te maken. Herkenbaar, behapbaar, gestructureerd en overzichtelijk. Werken met metaforen is dan ook een methode waar ik regelmatig gebruik van maak.

Mind Walk, Mindful Dance en Mind Flow

En niet alleen mentaal bewegen (persoonlijk ontwikkelen), is belangrijk, ook fysiek bewegen. Ik heb daarom een aantal trainingen binnen mijn praktijk die daar in voorzien. Zonder gelijk in coachvormen te denken.

Bewegen, om op een hele laagdrempelige manier je bewust te worden. Van je lijf, je gedachtes, je grenzen. Voor mij een hele belangrijke, maar in mijn optiek voor iedereen. Bewegen en natuur. Zowel afzonderlijk, als in combinatie. Het heeft gemaakt dat ik naast Coach, ook gecertificeerd Mind Walk, Mindful Dance en Mind Flow trainer ben. 

Samenwerking

Ik geloof in de kracht van samenwerken, in de kracht van verbinden. De talenten van elkaar herkennen en erkennen, deze verbinden en zo een groep of individu naar het hoogste niveau tillen. Vandaar dat ik regelmatig ook met andere coaches samenwerk. Bijvoorbeeld met Miranda de Jongh van coach-atelier.nl, Yfke Kingma van buromagenta.nl, Evert Hettema van boga.frl en Stephan Klöcker van soulshakerlifecoach.com. Mooie en fijne mensen om mee samen te werken.

Nieuwsgierig?

In het kort iets vertellen over jezelf, als mens en als coach, is best lastig. Ik hoop dat je met deze tekst een idee hebt gekregen. Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar mij als coach en wil je kijken of er ook daadwerkelijk een klik is om samen op pad te gaan. Dan is dat wederzijds. Ik ben ook nieuwsgierig naar jou. Of ik de juiste persoon ben die jou weer in beweging kan krijgen.

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

MAS staat voor beweging, flow, balans, bewustwording, energie, dynamiek.

Nieuwsgierig?

Boek hier een gratis coaching call met me in

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach