06 15056080 info@mascoaching.nl

Retreats

Mini retreat ‘Kleur beweegt je’ Gaasterland

data volgt, 2021

Wat zijn jouw lievelingskleuren en met welke kleuren heb je “niks”? Welke kleuren draag je graag en vaak en welke kleuren echt nooit? Welke kleuren heb je niet aan je lijf, maar wel graag om je heen?

Ben je nieuwsgierig hoe dat komt en zou je weleens willen weten wat kleur eigenlijk voor jou zou kunnen betekenen in je persoonlijke ontwikkeling?

Share, Learn & Grow weekend voor coaches – november 2020

Ben jij een vrouw die werkzaam is als coach, therapeute, trainer of aanverwant op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en bewustwording?

Dan is het Share, Learn & Grow weekend iets voor jou!

Samen met andere coaches en trainers gaan we informatie, methodes en inzichten uit wisselen. Wat jij maar in wilt brengen, advies over wil, aan jou de invulling. 

Bijvoorbeeld werken aan je bedrijf; waar sta je nu en waar wil je naartoe, hoe ga je om met marketing, waar loop je op een ander gebied tegenaan. Sparren, intervisie, leuke oefeningen doen.

Retreat ‘Kleur beweegt je’ Ibiza 2021

Wil jij je verbinden met je dromen en je verlangens? En deze ook nog eens uit laten komen?

Dat kan!

In mei 2021 ontvangen wij, Yfke Kingma en Marion Langhout, beide ervaren coach, jou heel graag op het kleurrijke eiland IBIZA, met haar adembenemende zonsopgangen-en zonsondergangen.

Reset Retreat Mannen – Ibiza 2021

Ben jij een man tussen de 35 – 55 jaar?

Durf je het misschien niet toe te geven, maar word jij ook zo moe van die ‘RAT-RACE’?

Soms zit je zo in de dagelijkse sleur vast dat je het helemaal niet doorhebt of gewoon geen tijd voor jezelf neemt.

Stephan (mijn medecoach) en ik weten er alles van, wat dat betreft zijn wij zeker ervaringsdeskundigen en we nemen je graag mee naar het magische Ibiza om je daar weer eens even volledig te resetten.

Mind Walk Snow – Oostenrijk 2021

30 januari – 4 februari 2021

Ik word er altijd zo blij van. Wandelen onder de blauwe hemel, schone, zuurstofrijke lucht, witte krakende sneeuw onder je voeten en een zonnetje die de sneeuw tot kristallen laat schijnen. Heerlijk. Als ik daar dan zo in Oostenrijk loop, gun ik dat iedereen. Ga je mee?

Exclusieve Coachreis – Woman Only 2021

Een week lang alle aandacht voor jezelf!

Datum 2021 volgt.

Waar liggen jouw verlangens? Wat zijn jouw dromen en wensen? Als je je voorstelt dat alles mogelijk is, als er niets meer zou zijn dat je tegen houdt… Wat zou je dan doen?

Gun jezelf een Bewustwording & Balans (Re)Treat met alle aandacht voor jou, alleen voor jou.

Bewustwording in Business Retreat 2021

voor Vrouwelijke Ondernemers die toe zijn aan een volgende stap.

Malaga 2021

Je bent een prachtige vrouw, met een mooi bedrijf, je hebt een missie, je hebt visie, je hebt het goed voor elkaar… maar toch…

Miranda de Jongh en ik nemen je mee naar het prachtige Andalusië, waar je even helemaal tot jezelf komt en met een prachtig plan van aanpak en volop energie weer naar huis gaat.

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach

Chat openen