06 15056080 info@mascoaching.nl

Retreats

1-op-1 FreedomLovers CoachReis in Malaga/Ibiza 2024

Een persoonlijke, op maat gemaakte coachreis die in totaal 6 maanden duurt.

Gebaseerd op:

– een FreedomLovers 1-op-1 Startretreat: 4 dagen Malaga of Ibiza

– een halfjaar maandelijks een online coachgesprek

– een halfjaar mentoring via what’s app of mail

– een FreedomLovers 1-op-1 FollowUp retreat: 3 dagen Malaga of Ibiza

In naam ben ik Intuïtief Business & Life Coach en mijn werkwijze is holistisch. Maar mijn visie is dat je je eigen coach bent. Ik ben er alleen om jou de juiste vragen te stellen, jou te begeleiden naar de antwoorden in jezelf. Dit te mogen doen maakt me dankbaar en blij.

Ik geloof in de mens in al zijn compleetheid. Hoofd, hart en lijf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de FreedomLovers Reis zullen we dan ook aan al deze elementen aandacht besteden.

De naam van mijn coachretreat is FreedomLovers. Deze naam heb ik gekozen omdat vrijheid voor mij erg belangrijk is. Het zorgen voor mijn eigen vrijheid, heeft mij in mijn leven veel gebracht en dat gun ik jou ook. Je vrij voelen op een manier die bij jou past, je ontspant en gelukkig(er) maakt.

Maar vaak is er iets wat knelt en vrijheid nodig heeft. Dat kan op allerlei gebied zijn: vrijheid in je hoofd, je lijf, je werk, je gedrag, je financiën, je woonlocatie, je relatie, je toekomst… En ik kan en wil je daarin begeleiden. Op zoek naar het verlangen van jouw vorm van vrijheid. Vrijheid voelen en ervaren.

Deze FreedomLovers Reis is persoonlijk, op maat gemaakt. Afgestemd op jouw vraag, jouw wensen en je eventuele uitdaging. Het is jouw persoonlijke coachreis en ik zal je daarin als coach begeleiden.

De locaties: Malaga of Ibiza

In Malaga verzorg ik de retreats om precies te zijn vanuit Pedregalejo, een vissersdorpje aan het strand, 5 km buiten Malaga. Maar op Ibiza werk ik vanuit Cala Nova, het noordoosten van Ibiza, ook aan het strand, onder andere op een kleine idyllische camping.

Beide zijn bijzondere plekken aan de kust, waar je de energie voelt stromen, het licht en de warmte van de zon op je lichaam voelt en de blauwe luchten en weidse uitzichten, tot inzichten leiden.

De manier waarop ik werk is een combinatie van coaching, bewegen, wandelen, meditatie, yoga, energetische massage en vooral ook ontspannen. Uitdagingen zoeken en vinden, grenzen ontdekken buiten de comfortzone. Tools laten ervaren waarmee je terug in de realiteit aan het werk kan. En dat alles zo veel mogelijk in de natuur en aan het strand.

Doel is even alle aandacht, rust en focus voor jou. Even uit jouw eigen omgeving, uit het dagelijkse ritme, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Afhankelijk van het intakegesprek dat we hebben, stel ik jouw programma samen.

4 daags 1-op-1 FreedomLovers Retreats

Het programma bestaat uit 4 uren retreat per dag inclusief een gezamenlijke maaltijd en daarbuiten ben je vrij om te doen wat je wilt. Soms krijg je wat ‘huiswerk’ mee, maar daarnaast heb je voldoende tijd om heerlijk te fietsen of wandelen in de omgeving, de stad te bezichtigen, relaxen aan het strand of in je accommodatie, markten te bezoeken, wat jij fijn vindt.

Iedere dag van de retreat is anders. Vaste onderdelen zijn coaching, visualisatie en meditatie. Daarnaast werken we met beweging als yoga, (meditatief) wandelen, tai-chi,  maar ook aromatherapie en energetische of ontspanningsmassage kan ingezet worden.

In Malaga verblijf je in een hotel of appartement, op Ibiza in een hotel, appartement, caravan, bungalow of tipitent. Aan jou de keuze. Tijdens de retreat blijf ik de vraagbaak, steun en toeverlaat, maar ook buiten de retreat-uren ben ik altijd in de buurt.

Even compleet uit je omgeving en comfortzone om gefocust te werken aan jouw vraag als start van een halfjaarlijkse coachreis.  

Programma

De programmaonderdelen* bestaan uit:

 • Een telefonische intake voorafgaand aan de retreat waarin jouw wensen worden besproken
 • Pick-up airport Malaga/Ibiza
 • Interview op dag 1 op locatie
 • 4 daags FreedomLovers Retreat
 • Evaluatie
 • Drop-off airport Malaga/Ibiza
 • Dagelijks 4 uren coaching inclusief een gezamenlijke maaltijd* ter voorbereiding, evaluatie of omdat het gezelliger is.

 

FreedomLovers FollowUp 

Na de FreedomLovers Retreat 1-op-1 kom je weer thuis in je eigen omgeving. Dat is de plek waar je met de inzichten, tools, kennis, wijsheid en ervaring die je hebt opgedaan aan de slag gaat. Soms voelt dat nog wat wiebelig, wat heel logisch is. Vier dagen is intensief, maar ook vrij kort. Daarom heb ik een programma ontwikkeld om nog een halfjaar met je ‘mee te lopen’. Na dit halfjaar ben jij in staat om je patronen te herkennen, te hebben veranderd en is je verlangen vervult of dichterbij gekomen.

FreedomLovers 1-op-1 FollowUp

 • 1x per vier weken hebben we of via de telefoon of Facetime een gesprek van 60 minuten. Dit is voor een periode van 6 maanden, wat inhoudt dat we 6 gesprekken zullen hebben.
 • Voor een periode van 6 maanden begeleid ik jou op de momenten dat je mijn hulp even nodig hebt. Via what’s app of mail kun je op me terugvallen voor een vraag die zich accuut aandient. Ik loop met je mee. 

FreedomLovers FollowUp 1-op-1 Retreat

 

Na deze 6 maanden hebben we een FreedomLovers FollowUp Retreat, waarbij we weer 3 dagen in Malaga of Ibiza gefocust gaan kijken of je de tools hebt kunnen integreren, een en ander moet opfrissen of dat we een verdiepingsslag kunnen maken. De locatie is dezelfde als die waar je je FreedomLovers Startretreat hebt gedaan. Jij bent veranderd! 

Programma FreedomLovers 1-op-1 FollowUp Retreat

De programmaonderdelen bestaan uit: 

 • Pick-up airport Malaga/Ibiza
 • 3 daags FreedomLovers 1-op-1 Retreat
 • Evaluatie
 • Drop-off airport Malaga/Ibiza
 • Dagelijks 4 uren coaching inclusief een gezamenlijke maaltijd ter voorbereiding, evaluatie of omdat het gezelliger is.

Prijs FreedomLovers CoachReis

Een persoonlijke, op maat gemaakte coachreis die in totaal 6 maanden duurt. Gebaseerd op:

– 4 dagen Malaga of Ibiza: een FreedomLovers 1-op-1 Startretreat 

– een halfjaar maandelijks een online coachgesprek

– een halfjaar mentoring via what’s app of mail

– 3 dagen Malaga of Ibiza: een FreedomLovers 1-op-1 FollowUp retreat

– inclusief pick-up en drop-off vliegveld

Prijs halfjaartraject particulieren: € 2.750,-

Prijs halfjaartraject zakelijke klanten: € 3.325,-

Prijzen zijn exclusief vliegticket, accommodatie, maaltijden en verzekeringen.

Zakelijke coachees kunnen de kosten in veel gevallen aanmerken als trainings-/coachingskosten. Voor privépersonen in loondienst geldt dat bij veel bedrijven en organisaties, de kosten binnen het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget vallen.

 

 

FreedomLovers (Re)Treat Yourself Andalusië:      13 oktober 2024 t/m 19 oktober 2024

Wanneer geef jij jezelf de volledige aandacht? Het antwoord is best confronterend waarschijnlijk. ‘NIet vaak’, zou zo maar naar boven kunnen komen. Maar.. daar kun je verandering in brengen. Door met ons mee te gaan naar een heerlijke ‘verwenweek’ in Andalusië: (Re)Treat Yoursel. Tijd om even alles los te laten en te kiezen voor jezelf! Met en binnen een groep van maximaal 11 leuke, gelijkgestemde vrouwen.

VERWEN JEZELF                                                                                                        Stap voor een week uit je dagelijkse routine. Stel je voor: geen verplichtingen. Je mag loslaten en volledig ontspannen. Een cadeautje he-le-maal voor jezelf.  Gun jezelf deze Retreat en kom helemaal uitgerust en vol energie terug!

In de prachtige Villa Fahala Cártama, Málaga (Spanje) organiseren we deze laagdrempelige Retrait voor vrouwen en jij kan mee! Wij bieden 7 dagen pure verwennerij, mooie gesprekken en ontspanning aan. Geheel verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Jij hoeft geen praktische keuzes meer te maken. Wij zorgen voor:

– Een fijne sfeer
– (H)eerlijk eten
– Ontspanning 
– Mooie gesprekken, verdieping, groeien
– Yoga en/of meditatie                                                                                                 Praktische tips en tools waar je in je dagelijkse leven weer mee verder kunt.                                                                                                                                   

Tijdens deze Retreat is er ruimte voor jou om:

– Lekker te ontspannen
– Nieuwe mensen te ontmoeten 
– Te genieten van het prachtige Andalusië

Maar ook:                                                                                                                          – – – Te reflecteren
– Te verdiepen
– Nieuwe inzichten te ervaren
– Inspiratie en energie op te doen

Alles in vrijheid, met vrouwen die ook even willen ontspannen, zelfbewust zijn en innerlijke groei als gemeenschappelijke waarde hebben.  

WAT KUN JE VERWACHTEN?
De Retreat vindt plaats in Villa Fahala Retreatcentre, op 20 minuten rijden van het vliegveld van Malaga. Een plek waar het geluid van de vogeltjes klinkt, het uitzicht adembenemend is en waar een relaxte sfeer hangt. Waar verwennerij centraal staat. Waar niks moet en veel mag. Zwemmen in het zwembad en iedere dag fijne yogalessen en/of meditatie. Maar dat is heus niet alles! We hebben ook gedacht aan lekker en gezond eten.

Ik ben er van overtuigd dat je naar huis gaat met een hernieuwde blik en energie. Bijzondere oefeningen en warme ervaringen, die je de rest van je leven meeneemt.  

MIRANDA DE JONGH & IK                                                                                       Deze groepsretreat doe ik niet alleen, maar samen met Miranda de Jongh van Coach-atelier. Samen met haar heet ik je van harte welkom. Miranda en ik herkennen je vraagstukken en worstelingen maar al te goed. Ook wij kennen een periode waarin we voelden dat we vastzaten, dat er iets was dat ons tegenhield, in ons werk, onze relatie, ons ‘zijn’ als mens. Het werd een onomkeerbaar proces van bewustwording, niet altijd makkelijk, maar wel nodig! En zo ontstond bij ons beide het plan om met onze ervaring en kennis anderen te begeleiden in meer bewustwording in jouw leven.

We ontmoetten elkaar op de Hoofdopleiding Intuïtief Coachen, startten afzonderlijk onze eigen coachpraktijk en sloten de handen ineen met het organiseren van Retreats.

Vanuit opleiding, jarenlange ervaring, intuïtie en plezier nemen we je mee op reis.

Onze gezamenlijke missie is dat jij je hart durft te volgen als je een keuze moet maken en dat doen we door jouw hoofd, hart en lijf weer met elkaar te verbinden.

Prijs all-inclusive

Periode: 7 dagen, 6 nachten

€ 1.895,- op een privékamer (2 kamers beschikbaar)

€ 1.695,- voor een tweepersoons kamer (3 beschikbaar)

€ 1.395,- als je met twee vriendinnen op een driepersoonskamer komt verblijven. Er is 1 driepersoonskamer beschikbaar.

(prijzen incl. btw voor particulieren, excl. btw voor zakelijke boekingen)

Data: 13 oktober 2024 t/m 19 oktober 2024

Maximaal aantal deelnemers: 11

Minimaal aantal deelnemers: 6

Exclusief:
– vliegtickets en excursies                                                                                              • – reis- en annuleringsverzekering
– dranken en hapjes en maaltijden buiten de villa

Praktisch

We hebben telefonisch contact met elkaar en ervaren samen of we een klik hebben en of jouw vraag aansluit bij deze Retreat. Als jij beslist mee te gaan doe je direct een aanbetaling, waarmee jouw plek gereserveerd is. Twee maanden voor vertrek betaal je de rest.

Je regelt zelf je tickets, auto huur, verzekeringen etc. , maar ik kan je daar uiteraard bij helpen. En… Wij kunnen je ophalen op de airport als je geen auto huurt.

Wil je mee?
Aanmelden kan via info@mascoaching.nl

Kortom een volledig keuzepakket voor iedereen die bewust wil groeien.

 

PROGRAMMA (RE)TREAT YOURSELF ANDALUSIË 2024

 

Zondag:
Aankomst, inchecken, kennis maken met elkaar, relaxen en een heerlijk welkomstdiner.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

Iedere dag begint met een Mind, Body en Soul programma van een uur voor het ontbijt. Dat doen we in de vorm van yoga, wandelen, ademhalingsoefeningen en/of meditatie.

Tot de lunch is er een interactief coaching programma en daarna heb je de middag aan jezelf.

Aan het begin van de avond blikken we met elkaar terug en tijdens het diner genieten we en delen we onze verhalen.

Woensdag:

Na het ontbijt gaan we olv een gids een hike maken in een prachtig natuurgebied. We lunchen met elkaar en daarna is de rest van de dag voor jou. Er is geen programma verder. Je trekt er op uit, wandelt door de kleine straatjes in een wit dorpje, ploft op een strandbed aan zee of blijft bij de Finca. Just relax

Zaterdag:

Helaas er is een tijd van komen en van gaan. We nemen afscheid van elkaar, maar blijven verbonden.

Na het ontbijt checken we om 10.00 uur uit en stappen we onze eigen wereldjes weer in met nieuwe energie, volledig opgeladen, inzichten en inspiratie.

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach