06 15056080 info@mascoaching.nl

Retreats

Mind Walk Sun: van Sea tot Summit, Andalusië van 30 mei – 6 juni 2022

Spanje in en ontspan je. Dat is het thema van de Mind Walk Sun die we eind Mei organiseren onder de naam ‘van Sea tot Summit’. Een heerlijke week waarbij je door je in te spannen, heerlijk kunt ontspannen in de geheime achtertuin van Spanje.

In een week lopen we van het strand naar de hoogste berg van het Spaanse vasteland, de Mulhacén (3478 m.). Iedere dag een prachtige wandeling, afgewisseld met heerlijk ontspannen in de prachtige locatie waar het iedere dag weer heerlijk thuiskomen is. Waar je een eigen appartement of een gedeelde kamer tot je beschikking hebt, een prachtig zwembad en een heerlijk grote tuin om in de schaduw of in de zon te ontspannen met een boek. En waar we ’s avonds heerlijk gaan eten in de authentieke restaurantjes van Lecrin.

Meerdere thema’s komen ongemerkt aan de orde, stilstaan en bewegen, verbinding met de groep en het individu, inspannen en ontspanning, leiders en volgers, maar ook besteden we aandacht aan de flora en fauna die we tegenkomen vanaf zeeniveau naar het hooggebergte. En niet te vergeten culturele en authentieke Spaanse bijzonderheden als onder andere het heksendorp Soportujar en het Boeddistisch centrum O Sel Ling.

We verblijven in de prachtige authentieke finca La Cañota in Talara, het centrum van de Lecrin Vallei. De naam werd gegeven door de Moorse overheersers en betekent letterlijk Vallei van Geluk. De vallei ligt halverwege de stad Granada en de Middellandse Zee (Costa Tropical) en staat bekend om het prachtige groene landschap met sinaasappelbomen,  citroenbomen, amandelbomen, olijfbomen en ander fruit zoals granaatappels en druiven. Het biedt schitterende uitzichten over de (met sneeuw bedekte) toppen van de Sierra Nevada en het meer van Beznar. De Nederlandse eigenaren Wim en Miranda zullen er alles aan doen om jouw verblijf geweldig te laten zijn.

De laatste nacht slapen we in Refugio Poqueira (2.500 meter) om vanuit daar het laatste gedeelte van de etappe, de top van de Mulhacen (3478), te beklimmen. Een hele bijzondere, unieke ervaring. Binnen een week loop je van zeeniveau in je zwemgoed, naar de top in de Sierra Nevada in de sneeuw.
Denk niet dat je een volleerd bergbeklimmer moet zijn om deze week met ons mee te gaan, want dat is niet zo. Het is belangrijk dat je een gemiddelde conditie hebt, enige wandelervaring is fijn en een portie enthousiasme. En laten we vooral niet vergeten dat een dosis humor ook heel goed kan werken.

Deze reis organiseer ik samen met Ron Fonville, van Uiteindelijk Ergens. Ron is ervaren bergbeklimmer en begeleidt groepen in de bergen van Andalusië. Ron is Nederlander en woont en werkt in Spanje. De wandelroutes van dit gebied kent ie op zijn duimpje.

 

De reis in de notendop:
Mind Walk Sun: Van Sea tot Summit
Data: Aankomst 30 mei 2022, vertrek 6 juni mei 2022
Verblijf: La Cañota in Talara
Prijs: 7 nachten, all-inclusive*, obv 2 pers. kamer: € 1.195,- pp,  prijs obv 1 pers. kamer € 1.295,- pp
Maximaal aantal deelnemers: 7
*Incl. Maaltijden, vervoer, excursiegelden, reisbegeleiding. Excl. Vliegticket en verzekering.

 

 1. 30/5 Aankomst Malaga Airport Vervoer naar La Cañota in Talara (op 709 meter)
 2. 31/5 Strand La Rijana naar Fuente van dorp Lujar (0 meter naar 800 meter) Retour La Canota.
 3. 1/6 Heksendorp Soportujar naar Boeddistisch centrum O Sel Ling (van 945 meter naar 1.580 meter) Retour La Cañota.
 4. 2/6 Berg Trevenque (van 1.390 meter naar 2.079 meter) Retour La Cañota.
 5. 3/6 Vanaf Hoya de la Mora naar de top van de berg Veleta (van 2.500 meter naar 3.398 meter) Retour La Cañota.
 6. 4/6 Dorp Capileira, via Hoya del Portillo, naar Refugio Poqueira (van 1.436 meter naar 2.500 meter) Overnachting in de bemande hut.
 7. 5/6 Refugio Poqueira naar de top van de Mulhacen ( van 2.500 meter naar 3.479 meter) Retour La Cañota.
 8. 6/6 Retour Malaga

 

Villa Wahalla – Healing & Holiday

ANDALUSIË 27 MAART – 2 APRIL 2022

Een vakantie met verwennerij en diepgang voor bewuste vrouwen. Een privé kamer in een klein boutique-hotel te midden van een groene vallei. Of als je met z’n tweetjes boekt, een ruime tweepersoons kamer. Met een heerlijk zwembad, veel ruimte om alleen te zijn, maar ook heerlijke plekken om gezellig met andere retreaters te verbinden. Aandacht voor ons vrouw-zijn. Uit je situatie. Geheel verzorgd en meer. Jezelf afpellen tot je ware jij, bij uitzichten die leiden tot inzichten. (H)eerlijk eten met een goed glas wijn. Mooie gesprekken, in vrijheid… Loop je tegen iets aan bij jezelf? Er zijn diverse coaches aanwezig die je kunt bijboeken. Maar het hoeft niet…

All Inclusive:

 • Alle transfers
 • Alle maaltijden verzorgd
 • Een sfeervolle privé of tweepersoons kamer
 • Een energetische behandeling
 • Dagelijks yoga
 • Dagelijks meditatie
 • Bergwandeling Sierra de Mijas/ bezoek Mijas
 • Een klankschalensessie/ soundbath
 • Een reflectiegesprek adhv een persoonlijke Human-Design-Analyse
 • Een tapas-tour door Malaga-stad
 • Uit eten in restaurant Mijas
 • Middagje strand of shoppen in Marbella

Optioneel:

 • Private sound bath
 • Energetische behandeling
 • Indian-massage
 • Paardencoaching
 • 1-op-1 life- of business-coaching
 • Mediation

 

Kortom een volledig keuzepakket voor iedereen die bewust wil groeien.

De retreat vindt plaats in Villa Fahala Retreatcentre, op 20 minuten rijden van het vliegveld van Malaga. Een plek waar het geluid van de vogeltjes klinkt, het uitzicht adembenemend is en waar een relaxte sfeer hangt. Waar verwennerij centraal staat. Waar niks moet en veel mag.

Prijs all-inclusive

Periode: 7 dagen, 6 nachten  € 1.550,- pp op een privékamer, bij gelijktijdig boeken op een tweepersoonskamer krijg je €150,- korting op de kamer. Let op: er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar

Aankomst: zondag 27 maart 2022

Vertrek: zaterdag 2 april 2022

Extra Workshops/modules/coaching: separaat te boeken €75,- per uur (indicatie)

Maximaal aantal deelnemers: 8

Minimaal aantal deelnemers: 6

*Incl. vervoer van de airport naar de villa, alle maaltijden, koffie en thee

Excl. vliegticket en verzekering.

Overige data 2022:

09 juli – 15 juli 2022

10 september – 16 september 2022

11 oktober – 17 oktober 2022

 

 

Consious Business Retreat Andalusië

Zes dagen werken aan je bedrijf, met gelijkgestemden,

inspiratie en ervaring delen,

op een prachtige plek in Andalusië

De meeste ondernemers werken hard om dingen voor elkaar te krijgen. Ze zijn het speciale soort ras dat in staat is om uit niets iets te creëren. Ben jij ook zo’n ondernemer m/v die ooit een droom, een verlangen, een passie, een idee had en daar je onderneming van hebt gemaakt? En nu? Voel je nog steeds de passie? Werk je nog steeds volgens je missie en visie? Haal je nog steeds energie uit je dagelijkse werk? Hartstikke goed, keep on going!

Maar ben je dit onderweg kwijt geraakt om wat voor reden dan ook. Is er altijd zoveel te doen en zo weinig tijd. Zeker als het gaat om de lange termijn ambities en doelen. Voor je onderneming, maar ook voor jou als ondernemer. En ben je verstrikt geraakt in de dagelijkse gang van zaken? Werk je IN je bedrijf in plaats van AAN je bedrijf? Dan is deze businessretreat op jouw lijf geschreven.

Ik organiseer deze retreat samen met Vanessa Buisman. Vanessa en ik, beide al meer dan twintig jaar Business Creative, Business-Lifecoach en ondernemer, hebben een retreat ontwikkeld voor creatieve en bewuste ondernemers. Bewust omdat ze zichzelf en hun onderneming meer gunnen dan alleen omzet. Duurzaamheid, maatschappelijk belang, de mens in zijn kracht, vrijheid.

En die vrijheid kun je gebruiken om nu eens een week de  tijd te nemen om te investeren in je persoonlijke en zakelijke groei door deel te nemen aan de Conscious Business Retreat Málaga.

Een plek waar je alle drukte achter je kunt laten en al je aandacht kunt richten op dat wat voor jou, je onderneming en je visie belangrijk is. Waardoor je bij terugkomst, met zoveel helderheid en energie, precies weet wat je moet doen om jezelf, je missie en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Samen met acht andere gelijkgestemden in een privévilla in Málaga, Spanje. Waar je volledig wordt verzorgd, begeleid door twee coaches, inspiratie geeft en vindt bij elkaar en vooral de kans krijgt om ‘aan’ je bedrijf te werken in plaats van ‘in’ je bedrijf. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je als ondernemer te laten begeleiden in de vorm van personal coaching.

Een heerlijke en zinvolle week met een combinatie van inspanning en ontspanning. Want naast het harde werken, is er ook tijd voor yoga, Mind Walk, energetische massage en meditatie. Dit alles op een fantastische plek. Een privé kamer in een klein boutique-hotel te midden van een groene vallei. Geheel verzorgd en meer. (H)eerlijk eten met een goed glas wijn. Een plek met uitzichten, die tot inzichten leiden. Check www.villafahala.com

Meer informatie over het volledige programma vind je op https://worldof.bindu.amsterdam/consciousbusinessretreat

 

1-op-1 FreedomLovers Retreat in Malaga/Ibiza 2022

Even compleet uit je omgeving en comfortzone om gefocust te werken aan jouw vraag? Dan is de 1-op-1 FreedomLovers Retreat iets voor jou. 3 of 5 dagen in Malaga of op Ibiza alle aandacht voor jou met een op maat gemaakt programma.

In naam ben ik Intuïtief Business & Life Coach en mijn werkwijze is holistisch. Maar mijn visie is dat je je eigen coach bent. Ik ben er alleen om jouw de juiste vragen te stellen, jouw te begeleiden naar de antwoorden in jezelf. Dit te mogen doen maakt me dankbaar en blij.

Ik geloof in de mens in al zijn compleetheid. Hoofd, hart en lijf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de retreats zullen we dan ook aan al deze elementen aandacht besteden.

Ik noem mijn retreats, FreedomLovers Retreats. Deze naam heb ik gekozen omdat vrijheid voor mij erg belangrijk is. Het zorgen voor mijn eigen vrijheid, heeft mij in mijn leven veel gebracht en dat gun ik jou ook. Je vrij voelen op een manier die bij jou past, je ontspant en gelukkig(er) maakt. Maar vaak is er iets wat knelt en vrijheid nodig heeft. Dat kan op allerlei gebied zijn: vrijheid in je hoofd, je lijf, je werk, je gedrag, je financiën, je woonlocatie, je relatie… En ik kan en wil je daarin begeleiden. Op zoek naar het verlangen van jouw vorm van vrijheid. Vrijheid voelen en ervaren.

Het voordeel van een individuele retreat is dat deze ook doorgaat bij een lockdown. De retreat is persoonlijk, op maat gemaakt. Afgestemd op jouw vraag, jouw wensen en je eventuele uitdaging. Het is jouw persoonlijke retreat en ik zal je daarin als coach en mentor begeleiden.

De retreats verzorg ik vanuit Malaga. Om precies te zijn Pedregalejo, een vissersdorpje 5 km buiten Malaga. Maar ook vanuit Ibiza. Daar verblijven we in het noordoosten van Ibiza, aan het strand van Cala Nova, op een kleine idyllische camping. Beide bijzondere plekken aan de kust, waar je de energie voelt stromen, het licht en de warmte van de zon op je lichaam voelt en de blauwe luchten en weidse uitzichten, tot inzichten leiden.

De manier waarop ik werk is een combinatie van coaching, bewegen, wandelen, meditatie, yoga, energetische massage en vooral ook ontspannen. Uitdagingen zoeken en vinden, grenzen ontdekken buiten de comfortzone. Tools laten ervaren waarmee je terug in de realiteit aan het werk kan. En dat alles zo veel mogelijk in de natuur en aan het strand.

Doel is even alle aandacht, rust en focus voor jou. Even uit jouw eigen omgeving, uit het dagelijkse ritme, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Afhankelijk van het intakegesprek dat we hebben, stel ik jouw programma samen.

3 daags / 5 daags 1-op-1 FreedomLovers Retreats

Het programma bestaat uit 4 uren retreat per dag inclusief een gezamelijke maaltijd en daarbuiten ben je vrij om te doen wat je wilt. Soms krijg je wat ‘huiswerk’ mee, maar daarnaast heb je voldoende tijd om heerlijk te fietsen of wandelen in de omgeving, de stad te bezichtigen, relaxen aan het strand of in je accommodatie, markten te bezoeken, wat jij fijn vindt.

Iedere dag van de retreat is anders. Vaste onderdelen zijn mentoring en meditatie, daarnaast kan yoga, meditatief wandelen, dans, bewegen, aromatherapie en energetische of ontspanningsmassage ingezet worden.

In Malaga verblijf je in een hotel of appartement, op Ibiza in een appartement, caravan, bungalow of tipitent. Aan jou de keuze. Tijdens de retreat blijf ik de vraagbaak, steun en toeverlaat ook buiten de retreat-uren. Ik ben altijd in de buurt.

Programma

De programmaonderdelen* bestaan uit:

 • Een telefonische intake voorafgaand aan de retreat waarin jouw wensen worden besproken
 • Pick-up airport Malaga/Ibiza
 • Interview op dag 1 op locatie
 • 3 daags of 5 daags FreedomLovers Retreat
 • Evaluatie
 • Drop-off airport Malaga/Ibiza
 • Online follow-up gesprek een week na het retreat
 • Dagelijks 4 uren coaching inclusief een gezamenlijke maaltijd ter voorbereiding, evaluatie of omdat het gezelliger is.

Prijzen

Prijzen exclusief accommodatie (deze volgt na wensen bij intake):

Driedaags 1-op-1 FreedomLovers Retreat: € 695,-

Vijfdaags 1-op-1 Freedom Lovers Retreat: € 1.175,-

 

FreedomLovers Follow-up – optie 1

 • 1x per twee weken hebben we of via de telefoon of Facetime een gesprek van 30 minuten. Dit is voor een periode van 6 maanden, wat inhoudt dat we 12 gesprekken zullen hebben.

 

De prijs voor de FreedomLovers Follow-up gesprekken is € 420,- excl. btw.

 

FreedomLovers Return – optie 2

 • Na zes maanden een FreedomLovers Return waarbij we drie dagen gefocust gaan kijken of je de tools hebt kunnen integreren, een en ander mogen opfrissen of dat we een verdiepingsslag kunnen maken. De locatie bepalen we in overleg. Malaga of Ibiza.

 

De prijs voor de 3-daags FreedomLovers Return € 675,- excl. btw, reis- en verblijfskosten en verzekeringen.

 

FreedomLovers Follow-up Traject 1-op-1 – optie 3 

 

 • 1x per twee weken hebben we of via de telefoon of Facetime een gesprek van 30 minuten. Dit is voor een periode van 6 maanden, wat inhoudt dat we 12 gesprekken zullen hebben.
 • Na deze zes maanden hebben we een FreedomLovers Return waarbij we drie dagen gefocust gaan kijken of je de tools hebt kunnen integreren, een en ander mogen opfrissen of dat we een verdiepingsslag kunnen maken. De locatie bepalen we in overleg. Malaga of Ibiza.

 

De prijs voor dit totaaltraject (12 gesprekken en een 3-daags FreedomLovers Return) is

€ 975,- excl. btw, reis- en verblijfskosten en verzekeringen.

Voor zakelijke klanten zijn genoemde prijzen exclusief 21% btw. Voor privépersonen inclusief 21% btw. Zakelijke klanten kunnen de kosten in veel gevallen aanmerken als trainings-/coachingskosten. Voor privépersonen in loondienst geldt dat bij veel bedrijven en organisaties, de kosten binnen het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget vallen.

Voor elke retreat geldt dat we starten met een vrijblijvend intakegesprek. Op basis daarvan kunnen we kijken of er een click is en welke retreat je voorkeur heeft en geschikt is bij je wens.

 

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach