06 15056080 info@mascoaching.nl

Retreats

Terug naar jouw oorsprong

KRETA 27 AUGUSTUS TOT 4 SEPTEMBER 2021

Waar ligt de oorsprong van onze Westerse cultuur eigenlijk? En wie ben ik eigenlijk ik mijn oorsprong? In essentie? Wie was ik, voordat ik gevormd werd door ouders, school, vrienden, werk?

Deze vragen hebben mij een tijd beziggehouden (en nog steeds houden ze me bezig). Ik ben op zoek gegaan naar inzichten en een aantal antwoorden. Ik had daar goede gesprekken over met Roula Athanasiou van Sotiria Coaching. Ook haar hield dit onderwerp bezig. Ze had een hele andere jeugd gehad dan ik, in een ander land met hele andere normen en waarden. En toch zijn we beide bij onze essentie gekomen. Het waren boeiende gesprekken en heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Dit willen we graag delen en gezamenlijk kwamen we tot de conclusie dat we dat willen doen in de vorm van een reis. En waar kan dat beter dan op Kreta.

Kreta is de oorsprong van onze Westerse cultuur. Die energie is nog steeds voelbaar en brengt ons terug naar onze eigen oorsprong.

Daarom organisen wij van 27 augustus tot en met 3 september 2021 een Freedom Lover Reis naar Kreta.

Roula is Griekse en woont en werkt op Kreta. Ze heeft jarenlang in Nederland gewoond en spreekt perfect Nederlands. We zijn beide coach, Freedom Lovers en delen de passie om inzichten te delen, mooie gesprekken te voeren, op zoek te gaan naar waar het werkelijk om draait.

En daarom zijn we op zoek naar vrouwen die zin hebben in een prachtige reis naar het eiland Kreta. Die geïnteresseerd zijn in excursies. Die zich willen ontwikkelen, genieten van mooie gesprekken, en willen filosoferen over onze essentie. Vrouwen die houden van heerlijk Grieks eten, yoga op het strand. Mooie wandelingen willen maken in de prachtige natuur van Kreta, meditaties doen op plaatsen waar de energie van de oude Grieken voelbaar is. Vrouwen die lekker willen ontspannen aan het zwembad van onze prachtige villa, met uitzicht op de heuvels en de zee.

Ben jij die vrouw die nog geen vakantie geboekt heeft en zin heeft in meer dan alleen op het strand liggen? Het leuk vindt om met gelijkgestemden een reis te maken die je niet snel zult vergeten? Dan nodigen we je graag uit om mee te gaan met onze reis naar Kreta: Terug naar jouw oorsprong.

Onze reis in de notedop:

Kretareis: Terug naar je oorsprong

Aankomst: vrijdag 27 augustus 

Vertrek: vrijdag 3 september 2021

Prijs: 7 nachten, all-inclusive*, obv 2 pers. kamer: € 1095,- pp, prijs obv 1 pers. kamer € 1250,- pp

Maximaal aantal deelnemers: 7

*Incl. Maaltijden, vervoer, excursiegelden. Excl. Vliegticket en verzekering.

Kale ticketprijs op dit moment €126,- via skyscanner.nl/easyjet.

 Ga jij mee met deze bijzondere reis naar het prachtige Kreta?

Wil je boeken of heb je vragen, laat me met weten, dan leg ik je alles uit. We heten je van harte welkom.

Mind Walk Sun: van Sea tot Summit, Andalusië van 17 – 24 september 2021

Spanje in en ontspan je. Dat is het thema van de Mind Walk Sun die we in in het najaar organiseren onder de naam ‘van Sea tot Summit’. Een heerlijke week waarbij je door je in te spannen, heerlijk kunt ontspannen in de geheime achtertuin van Spanje.

In een week lopen we van het strand naar de hoogste berg van het Spaanse vasteland, de Mulhacén (3478 m.). Iedere dag een prachtige wandeling, afgewisseld met heerlijk ontspannen in de prachtige locatie waar het iedere dag weer heerlijk thuiskomen is. Waar je een eigen appartement of een gedeelde kamer tot je beschikking hebt, een prachtig zwembad en een heerlijk grote tuin om in de schaduw of in de zon te ontspannen met een boek. En waar we ’s avonds heerlijk gaan eten in de authentieke restaurantjes van Lecrin.

Meerdere thema’s komen ongemerkt aan de orde, stilstaan en bewegen, verbinding met de groep en het individu, inspannen en ontspanning, leiders en volgers, maar ook besteden we aandacht aan de flora en fauna die we tegenkomen vanaf zeeniveau naar het hooggebergte. En niet te vergeten culturele en authentieke Spaanse bijzonderheden als onder andere het heksendorp Soportujar en het Boeddistisch centrum O Sel Ling.

We verblijven in de prachtige authentieke finca La Cañota in Talara, het centrum van de Lecrin Vallei. De naam werd gegeven door de Moorse overheersers en betekent letterlijk Vallei van Geluk. De vallei ligt halverwege de stad Granada en de Middellandse Zee (Costa Tropical) en staat bekend om het prachtige groene landschap met sinaasappelbomen,  citroenbomen, amandelbomen, olijfbomen en ander fruit zoals granaatappels en druiven. Het biedt schitterende uitzichten over de (met sneeuw bedekte) toppen van de Sierra Nevada en het meer van Beznar.

De laatste nacht slapen we in de Refugio om vanuit daar het laatste gedeelte van de etappe, de top van de Mulhacen (3478), te beklimmen. Een hele bijzondere, unieke ervaring. Binnen een week loop je van zeeniveau in je zwemgoed, naar de top in de Sierra Nevada in de sneeuw.

Denk niet dat je een volleerd bergbeklimmer moet zijn om deze week met ons mee te gaan, want dat is niet zo. Het is belangrijk dat je een gemiddelde conditie hebt, enige wandelervaring is fijn en een portie enthousiasme. En laten we vooral niet vergeten dat een dosis humor ook heel goed kan werken. 

Deze reis organiseer ik samen met Ron Fonville, van Uiteindelijk Ergens. Ron is ervaren bergbeklimmer en begeleidt groepen in de bergen van Andalusië. Ron is Nederlander en woont en werkt in Spanje. De wandelroutes van dit gebied kent ie op zijn duimpje.

De reis in de notendop:

Mind Walk Sun: Van Sea tot Summit

Data: Aankomst 17 september, vertrek 24 september

Verblijf: La Cañota in Talara

Prijs: 7 nachten, all-inclusive*, obv 2 pers. kamer: € 995,- pp, prijs obv 1 pers. kamer € 1095,- pp

Maximaal aantal deelnemers: 7

*Incl. Maaltijden, vervoer, excursiegelden, reisbegeleiding. Excl. Vliegticket en verzekering.

(Re)Treat Yourself

MALAGA 3 TOT 9 OKTOBER 2021

Een week lang alle aandacht voor jezelf!

Je bent een prachtige vrouw, je leeft eigenlijk best bewust,  je hebt het best goed voor elkaar… maar toch… de laatste tijd ontbreekt het je wel aan één ding.. en dat is tijd voor jezelf, echt tijd voor jezelf!

Het is nu tijd voor jou! Even diep ademhalen, tot rust komen, niets moeten. Niet zorgen voor anderen, alleen jezelf!
Het is tijd om stil te staan, even stil te worden en te luisteren naar je innerlijke stem.

Are you ready for the next level?

Je weet het eigenlijk wel, je bent je aardig bewust van jezelf, hebt het nodige aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording gedaan, maar hebt de laatste tijd toch meer focus gehad buiten jezelf. Het is tijd om weer naar binnen te gaan en je te verbinden met jouw waarachtige zelf. Een laagje dieper te gaan.

Misschien is het tijd om keuzes te maken en dat vraagt moed. We beseffen dat dat in je huidige situatie best een uitdaging is en halen je daarom uit je omgeving en nemen je mee naar een prachtige oude finca in een natuurgebied in de heuvels net achter Malaga. Door letterlijk afstand te nemen ontstaat er rust, ruimte en inzicht.

Uitzicht leidt tot inzicht!

Ga mee op deze exclusieve coach reis (max 8 deelnemers) met vrouwen zoals jij en ik. Ontdek wat jij belangrijk vindt, deel je verhaal, je worstelingen, leer van elkaar, geniet, zonder oordeel. Iedereen is ok, iedereen is gelijk. Een week lang voor jezelf, alle aandacht voor jou!

In deze week onderzoek je wat voor jou echt belangrijk is en ga je aan de hand van een aantal stappen vorm geven aan je wensen en verlangens. We zijn met maximaal 8 deelnemers, zodat er alle tijd en aandacht is voor jou. Je komt deze week letterlijk en figuurlijk in beweging, maar natuurlijk is er ook alle tijd en ruimte om te ontladen en op te laden.

 

Wij geloven in het totaalplaatje van jou als mens. Hoofd, hart en lijf in verbinding! Het hangt allemaal met elkaar samen en het één kan niet zonder het ander. In de maatschappij waarin wij leven razen we maar door, leven we steeds meer in ons hoofd en zorgen we beter voor de buitenkant dan voor onze binnenkant. Tijdens de Retreat vertragen we, kom je in contact met je lichaam, ga je uit je hoofd en ontstaat de verbinding met jouw eigen wijsheid, jouw vrouwelijkheid en jouw intuïtie.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Zondag 3 oktober:

Aankomst, inchecken, kennis maken met elkaar, uitleg programma, relaxen, welkomstdiner.

Maandag 4 oktober:

Iedere dag begint met een mind, body en soul programma van een uurtje voor het ontbijt.

Dat doen we in de vorm van yoga, ademhalingsoefeningen en/of meditatie.

Tot de lunch gaan we met elkaar aan de slag met ons beproefde coachings-programma.

Daarna heb je de middag aan jezelf…

Vandaag bereiden we de maaltijd met elkaar en kijken we terug op deze dag tijdens het diner.

Dinsdag 5 oktober

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vandaag bereiden we de maaltijd met elkaar en kijken we terug op deze dag tijdens het diner.

Woensdag 6 oktober:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Eind van de middag naar het strand voor een leuke oefening en een goede cocktail.

Niemand kookt, want we gaan heerlijk uit eten.

Donderdag 7 oktober:

Mind, body and soul dagstart.

Ontbijt

Coachings programma

Lunch

Relaxen

Vandaag bereiden we de maaltijd met elkaar en kijken we terug op deze dag tijdens het diner.

Vrijdag 8 oktober:

Uitslapen en ontbijten.

De ochtend en de middag is volledig voor jou om te doen en te laten waar jij zin in hebt. Er is geen programma zodat jij heerlijk kunt struinen door de prachtige kleine straatjes in één van de witte dorpjes. Geen zin om weg te gaan? Ook goed hoor, dan blijf je heerlijk in de finca.

Vanaf 18.00 uur blikken we terug en kijken we vooruit… Jij weet welke richting je op wilt, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat gaat doen.

Vanavond koken we een heerlijk diner voor jullie en sluiten we deze week af met jouw guilty pleasure play-list en dansen we de sterren van de hemel.

Je bent vrij, prachtig, krachtig en de wereld ligt aan je voeten. Er is niets wat jou tegenhoudt..

Zaterdag 9 oktober:

Ontbijt

Helaas er is een tijd van komen en van gaan. We nemen afscheid van elkaar, maar blijven verbonden.

Om 10.00 uur checken we uit en stappen we onze eigen wereldjes weer in met nieuwe energie, volledig opgeladen, inzichten en inspiratie.

We verblijven in een authentieke en stoere Finca, gelegen in de heuvels boven Malaga.
Op het terrein van ruim 90 hectares is een wijngaard, een overvloed aan olijf-, amandel- en johannesbroodbomen en een moestuin die afdaalt naar een eigen beek.
Er zijn prachtige panoramische uitzichten op de oostelijke Montes en de Middellandse Zee.
Het huis dateert uit 1854 en was oorspronkelijk een olijfmolen en werd gebouwd in de traditionele Andalusische stijl.

De prijs is als volgt:

 • 6 overnachtingen met ontbijt
 • Lunch en diner tijdens programma op de finca
 • Telefonische kennismaking
 • Exclusief coachings-programma door twee ervaren coaches
 • Voorbereidend  online coach-gesprek waarin we je thema en vraag uitdiepen
 • Werkboek waar je je hele leven op terug kunt vallen
 • Online follow up programma met de hele groep
 • Mind, body & soul dagstart
 • Verblijf op kamer op basis van 2 personen

 

Investering in jezelf:

Vanaf € 1495,00 pp op basis van twee personen op 1 kamer,
inclusief btw voor particulieren en exclusief voor zakelijke facturen.

Prijzen zijn exclusief:

 • Vlucht
 • Btw voor zakelijke facturen
 • Verzekeringen
 • Maaltijden en drankjes buiten de deur
 • Auto huur

Maar hoe zit het dan met… 

Als jij meegaat doe je direct een aanbetaling, je regelt je eigen tickets en 1 maand voor vertrek betaal je de rest. Mocht het onverhoopt door Covid 19 niet doorgaan krijg je het bedrag volledig terug gestort. Met je tickets moet je het natuurlijk zelf regelen. Simpeler kunnen we het niet maken, wel leuker:)

Reset Retreat Mannen – Ibiza 2021

Ben jij een man tussen de 35 – 55 jaar?

Durf je het misschien niet toe te geven, maar word jij ook zo moe van die ‘RAT-RACE’?

Soms zit je zo in de dagelijkse sleur vast dat je het helemaal niet doorhebt of gewoon geen tijd voor jezelf neemt.

Stephan (mijn medecoach) en ik weten er alles van, wat dat betreft zijn wij zeker ervaringsdeskundigen en we nemen je graag mee naar het magische Ibiza om je daar weer eens even volledig te resetten.

Mind Walk Snow – Oostenrijk 2021

30 januari – 4 februari 2021

Ik word er altijd zo blij van. Wandelen onder de blauwe hemel, schone, zuurstofrijke lucht, witte krakende sneeuw onder je voeten en een zonnetje die de sneeuw tot kristallen laat schijnen. Heerlijk. Als ik daar dan zo in Oostenrijk loop, gun ik dat iedereen. Ga je mee?

(Re)Treat Yourself

MALAGA 3 TOT 9 OKTOBER 2021

Een week lang alle aandacht voor jezelf!

Je bent een prachtige vrouw, je leeft eigenlijk best bewust,  je hebt het best goed voor elkaar… maar toch…

Waar liggen jouw verlangens? Wat zijn jouw dromen en wensen? Als je je voorstelt dat alles mogelijk is, als er niets meer zou zijn dat je tegen houdt… Wat zou je dan doen?

Gun jezelf een Bewustwording & Balans (Re)Treat met alle aandacht voor jou, alleen voor jou.

Miranda de Jongh en ik nemen je mee naar het prachtige Andalusië, waar je even helemaal tot jezelf komt en met een prachtig plan van aanpak en volop energie weer naar huis gaat.

Bewustwording in Business Retreat 2021

voor Vrouwelijke Ondernemers die toe zijn aan een volgende stap.

Malaga 2021

Je bent een prachtige vrouw, met een mooi bedrijf, je hebt een missie, je hebt visie, je hebt het goed voor elkaar… maar toch…

Miranda de Jongh en ik nemen je mee naar het prachtige Andalusië, waar je even helemaal tot jezelf komt en met een prachtig plan van aanpak en volop energie weer naar huis gaat.

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach

Chat openen