06 15056080 info@mascoaching.nl

Retreats

FreedomLovers: van Sea tot Summit, Andalusië van 2 september – 9 september 2022. Intensive/5 daagse, 9 september – 13 september 2022

Spanje in en ontspan je. Dat is het thema van de FreedomLovers Wandelretreat die we dit najaar organiseren onder de naam ‘van Sea tot Summit’. Een fantastisch avontuur waarbij je door je in te spannen, heerlijk kunt ontspannen in de geheime achtertuin van Spanje.

We hebben twee versies. Een 8-daagse reis en een 5-daagse Intensive.

We starten altijd vanaf het strand. Bij de 8-daagse reis is de ‘summit’ die van de Veleta (3.394 m). Dat klinkt hoog en spannend, maar is een wandelberg die voor iedere stevige wandelaar goed te doen is. Bij de 5-daagse Intensive  lopen we naar de hoogste berg van het Spaanse vasteland, de Mulhacén (3478 m). Daar is wel enige bergervaring en meer conditie voor nodig. Een en ander altijd onder voorbehoud. 

Iedere dag een prachtige wandeling, afgewisseld met heerlijk ontspannen in Finca La Cañota in Lecrin, waar het iedere dag weer fijn thuiskomen is. Hier heb je een eigen appartement of een gedeelde kamer tot je beschikking.  Een prachtig zwembad en een heerlijk grote tuin om in de schaduw of in de zon te ontspannen met een boek. En waar we ’s avonds heerlijk gaan eten in de authentieke restaurantjes van Lecrin, afgewisseld met Paella-avonden en barbecues in de Finca. Bij de 8-daagse sluiten we zelfs af met een heuse Flamenco-avond. 

Het vervoer is geregeld. Je wordt iedere dag naar de vertreklocatie gebracht en na je wandeling weer opgehaald. Ook het vervoer van en naar het vliegveld is geregeld. 

Een aantal thema’s komen tijdens de wandelingen ongemerkt aan de orde, stilstaan en bewegen, inspannen en ontspanning, maar ook besteden we aandacht aan de flora en fauna die we tegenkomen. En niet te vergeten de culturele en authentieke Spaanse bijzonderheden als onder andere het heksendorp Soportujar en het Boeddistisch centrum O Sel Ling.

We verblijven in de prachtige authentieke Finca La Cañota in Lecrin, het centrum van de Lecrin Vallei. De naam werd gegeven door de Moorse overheersers en betekent letterlijk Vallei van Geluk. De vallei ligt halverwege de stad Granada en de Middellandse Zee (Costa Tropical) en staat bekend om het prachtige groene landschap met sinaasappelbomen,  citroenbomen, amandelbomen, olijfbomen en ander fruit zoals granaatappels en druiven. Het biedt schitterende uitzichten over de toppen van de Sierra Nevada en het meer van Beznar. De Nederlandse eigenaren Wim en Miranda zullen er alles aan doen om jouw verblijf geweldig te laten zijn.

Bij de 5-daagse Intensive slapen we de laatste nacht, als de omstandigheden het toelaten, in Refugio Poqueira (2.500 meter) om vanuit daar het laatste gedeelte van de etappe, de top van de Mulhacen (3.478), te beklimmen. Een hele bijzondere, unieke ervaring. Binnen een week loop je van zeeniveau, naar de top in de Sierra Nevada.

Denk niet dat je een volleerd bergbeklimmer moet zijn om deze week met ons mee te gaan, want dat is niet zo. Het is wel belangrijk dat je een goede conditie hebt en wandelervaring is fijn. In Nederland moet je zo’n 15-20 kilometer kunnen lopen. Daarnaast is een portie enthousiasme superbelangrijk. En laten we vooral niet vergeten dat een dosis humor ook heel goed kan werken. 

Deze reis organiseer ik samen met Ron Fonville, van Uiteindelijk Ergens. Ron is ervaren bergbeklimmer en begeleidt groepen in de bergen van Andalusië. Ron is Nederlander. De wandelroutes van dit gebied kent ie op zijn duimpje. 

Een intakegesprek is onderdeel van deze reis.

De reis in de notendop:
FreedomLovers: 8-daagse Van Sea tot Summit 
Data: Aankomst 2 september 2022, vertrek 9 september 2022
Verblijf: La Cañota in Lecrin
Prijs: 7 nachten, all-inclusive*, obv 2 pers. kamer: € 1.375,- pp,  prijs obv 1 pers. kamer € 1.495,- pp
Maximaal aantal deelnemers: 8     Minimaal aantal deelnemers: 4

FreedomLovers: Van Sea tot Summit Intensive
Data: Aankomst 9 september 2022, vertrek 13 september 2022
Verblijf: La Cañota in Lecrin
Prijs: 4 nachten, all-inclusive*, obv 2 pers. kamer: € 1.225,- pp,  prijs obv 1 pers. kamer € 1.345,- pp
Maximaal aantal deelnemers: 8.    Minimaal aantal deelnemers: 4

Deze reizen zijn inclusief: alle maaltijden, koffie/thee/water, dagelijks vervoer, vervoer vliegveld v.v., verblijfskosten La Cañote en de Refugio Poquerie, excursies, entreegelden en reisbegeleiding.

Excl. Vliegticket en reis- en annuleringsverzekering.

Stuur me een mailtje als je nog nadere info wilt of je wilt aanmelden voor deze bijzondere reis. 

 

 

FreedomLovers RelaxRetreat, Villa Wahalla, Andalusïe 

11 OKTOBER – 17 OKTOBER 2022

Wanneer sta JIJ centraal? Wanneer geef jij jezelf de volledige aandacht aan jezelf? Nu is de tijd! Tijd om alles los te laten en te kiezen voor jezelf! Tijdens deze Retreat gaat alle aandacht naar jou. Er is ruimte voor jou om:

– Te reflecteren
– Te verdiepen
– Nieuwe inzichten te ervaren
– Inspiratie en energie op te doen

Een Retreat waar jij helemaal tot rust komt. Stap voor een week uit je dagelijkse routine. Stel je voor: geen verplichtingen. Je mag loslaten en volledig ontspannen. Een cadeautje he-le-maal voor jezelf.  Gun jezelf deze Retreat en kom helemaal uitgerust en vol energie terug!

In de prachtige Villa Fahala Cártama, Málaga (Spanje) organiseren we een laagdrempelige Retrait voor vrouwen én mannen en jij kan mee! Wij bieden 7 dagen pure verwennerij, rust en ontspanning aan. Geheel verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Jij hoeft geen praktische keuzes meer te maken. Wij zorgen voor:

– Een fijne sfeer
– (h)eerlijk eten
– Ontspanning 
– Energetische hoofdmassage
– Yoga en/of meditatie

Alles in vrijheid, met mensen die ook even willen ontsnappen, zelfbewust zijn en innerlijke groei als gemeenschappelijke waarde hebben. Er is een basispakket ontworpen. Wil je meer? Optioneel kun je kiezen voor meer invulling. Zo is er voor iedereen wat wils.

Wat kan je verwachten?
De retreat vindt plaats in Villa Fahala Retreatcentre, op 20 minuten rijden van het vliegveld van Malaga. Een plek waar het geluid van de vogeltjes klinkt, het uitzicht adembenemend is en waar een relaxte sfeer hangt. Waar verwennerij centraal staat. Waar niks moet en veel mag Zwemmen in het zwembad en iedere dag fijne yogalessen en/of meditatie. Maar dat is heus niet alles! We hebben ook gedacht aan lekker eten: gezond eten waarbij jij je vingers wil aflikken!

Ik ben er van overtuigd dat er hele mooie gesprekken zullen ontstaan. Bijzondere en warme ervaringen, die je de rest van je leven meeneemt. En het mooie is, deze fantastische ervaring gaat door bij 6 of meer aanmeldingen.  

Prijs all-inclusive

Periode: 7 dagen, 6 nachten  € 1.395,- op een privékamer, bij gelijktijdig boeken €1.250,- voor een tweepersoons kamer.

Aankomst: dinsdag 11 oktober 2022

Vertrek: maandag 17 oktober 2022

Extra Workshops/modules/coaching: separaat te boeken €75,- per uur (indicatie)

Maximaal aantal deelnemers: 10

Minimaal aantal deelnemers: 6

Inclusief:
• alle transfers van en naar de airport bij aankomst rond 18.00 uur (11/10) en vertrek 11.35 uur (17/10)
• alle maaltijden bij de villa*
• koffie, thee en water
• een (groeps-) klankschalensessie
• min. 5x een yogales, adem of meditatie-sessie
• een energetische massage
• avondsessie Yoga Nidra
(*allergie of dieetwensen? geef ze gerust door)

Exclusief:
• vliegtickets
• reis-, en annuleringsverzekering
• dranken en hapjes
 
Op basis van persoonlijke voorkeuren kunnen we aanvullend nog ter plekke het volgende organiseren:

• Een tapas-tour door Malaga-stad
• Cacoa/ayuasca-sessie
• Paardencoaching
• Holistisch life-coaching
• M-Braining-coaching
• Wandeling Caminito del Rey (aanrader!)

Wil je mee?
Aanmelden kan via info@mascoaching.nl 

Kortom een volledig keuzepakket voor iedereen die bewust wil groeien.

 

EQUIVALENTE 2022

Consious Business Retreat Andalusië

Zijn jullie aanstaande of bestaande conscious businesspartners, die door de waan van de dag geen tijd hebben of kunnen maken om met focus aan jullie bedrijfsstrategie, jullie samenwerking, of aan jullie persoonlijke waardes te werken? Kortom jullie hebben geen tijd voor jezelf, elkaar en de strategie voor jullie bedrijf?

Dan hebben wij de oplossing!

Een week lang samen, gefocust, op een prachtige locatie, aan je bedrijf werken. Met gelijkgestemde ondernemers en twee ‘conscious’ mentoren. Vanessa Buisman, creatief conceptcoach en ik, Marion Langhout, holistisch business- & lifecoach.

Je bent als businesspartners niet voor niets ‘samen’ een business gestart. Voor jullie beide zitten er kennelijk meer voordelen in dan ‘solo’ een bedrijf runnen. Je bent gelijkwaardig, maar niet waarschijnlijk niet evenwaardig.

De kunst is daarom, om samen als Yin & Yang te ondernemen.

Yin & Yang staat namelijk voor een dynamisch proces. Yin Yang is in staat tot aanpassen. Yin & Yang is onderling verbonden, de één maakt de ander, aanvullend, gelijk en toch verschillend.

Zonder elkaar heb je zakelijk minder bestaansrecht. Je hebt al ontdekt dat jullie complementaire waarden hebben,

MAAR…

 • ben je nog onderling verbonden
 • staan de ‘neuzen’ nog dezelfde kant op?
 • leef je nog je eigen ondernemersverlangen?
 • ken je de waardes en kwaliteiten van jezelf en je businesspartner?

Geen idee? Daar kunnen jullie wat aan doen! BusinessRetreat ‘Equivalente’ is de oplossing!

Equivalente staat voor ‘Evenwaardig’. Gelijk, maar toch verschillend. De rode draad van deze week is daarom EVENWAARDIGHEID

– je gaat je eigen waardes ontdekken en die van je businesspartner

– je gaat deze waardes in jezelf en elkaar erkennen

– je gaat deze waardes in jezelf en elkaar herkennen

– je gaat samen een business-plan van aanpak maken

– en tenslotte een planning om het gemaakte plan te implementeren

Met als doel: Samen van 2023 een zakelijk succes maken!

Samen werken aan samenwerking en aan je bedrijf

Gun jezelf en je businesspartner tijd en ruimte om even samen uit jullie omgeving te stappen en stil te staan bij jullie evenwaardigheid.

Door middel van een:

 • een creatief businessprogramma
 • intuïtieve coaching
 • relaxen
 • (h)eerlijk eten
 • ’me’-time, tijd voor jezelf vrij in te vullen

Welkom bij Equivalente!

Een week van hard werken en met je hart werken, onder begeleiding van twee creatieve en bewuste coaches:

Vanessa Buisman & Marion Langhout

Ook wij zijn Yin Yang.

Gelijk, maar toch verschillend. Evenwaardig, maar niet gelijkwaardig. Enerzijds harde werkers, creatief en bezig om ondernemers te begeleiden met business-concepten. Anderzijds werken we met ons hart, bewust en met twee benen op de grond. We geloven in de werking van het universum. Kracht en zachtheid in balans. Onderling verbonden en in staat tot aanpassen. Business en bewustwording.

Een heerlijke en zinvolle week met een combinatie van inspanning en ontspanning. Want naast het harde werken, is er ook tijd voor yoga, energetische massage en meditatie. Dit alles op een fantastische plek. Een privé of tweepersoonskamer in een klein boutique-hotel te midden van een groene vallei in Andalusië, vlakbij Malaga. Geheel verzorgd en meer. (H)eerlijk eten met een goed glas wijn. Een plek met uitzichten, die tot inzichten leiden. Check www.villafahala.com

Meer informatie over het volledige programma vind je op https://worldof.bindu.amsterdam/equivalente 

 

1-op-1 FreedomLovers Retreat in Malaga/Ibiza 2022

Even compleet uit je omgeving en comfortzone om gefocust te werken aan jouw vraag? Dan is de 1-op-1 FreedomLovers Retreat iets voor jou. 3 of 5 dagen in Malaga of op Ibiza alle aandacht voor jou met een op maat gemaakt programma.

In naam ben ik Intuïtief Business & Life Coach en mijn werkwijze is holistisch. Maar mijn visie is dat je je eigen coach bent. Ik ben er alleen om jouw de juiste vragen te stellen, jouw te begeleiden naar de antwoorden in jezelf. Dit te mogen doen maakt me dankbaar en blij.

Ik geloof in de mens in al zijn compleetheid. Hoofd, hart en lijf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de retreats zullen we dan ook aan al deze elementen aandacht besteden.

Ik noem mijn retreats, FreedomLovers Retreats. Deze naam heb ik gekozen omdat vrijheid voor mij erg belangrijk is. Het zorgen voor mijn eigen vrijheid, heeft mij in mijn leven veel gebracht en dat gun ik jou ook. Je vrij voelen op een manier die bij jou past, je ontspant en gelukkig(er) maakt. Maar vaak is er iets wat knelt en vrijheid nodig heeft. Dat kan op allerlei gebied zijn: vrijheid in je hoofd, je lijf, je werk, je gedrag, je financiën, je woonlocatie, je relatie… En ik kan en wil je daarin begeleiden. Op zoek naar het verlangen van jouw vorm van vrijheid. Vrijheid voelen en ervaren.

Het voordeel van een individuele retreat is dat deze ook doorgaat bij een lockdown. De retreat is persoonlijk, op maat gemaakt. Afgestemd op jouw vraag, jouw wensen en je eventuele uitdaging. Het is jouw persoonlijke retreat en ik zal je daarin als coach en mentor begeleiden.

De retreats verzorg ik vanuit Malaga. Om precies te zijn Pedregalejo, een vissersdorpje 5 km buiten Malaga. Maar ook vanuit Ibiza. Daar verblijven we in het noordoosten van Ibiza, aan het strand van Cala Nova, op een kleine idyllische camping. Beide bijzondere plekken aan de kust, waar je de energie voelt stromen, het licht en de warmte van de zon op je lichaam voelt en de blauwe luchten en weidse uitzichten, tot inzichten leiden.

De manier waarop ik werk is een combinatie van coaching, bewegen, wandelen, meditatie, yoga, energetische massage en vooral ook ontspannen. Uitdagingen zoeken en vinden, grenzen ontdekken buiten de comfortzone. Tools laten ervaren waarmee je terug in de realiteit aan het werk kan. En dat alles zo veel mogelijk in de natuur en aan het strand.

Doel is even alle aandacht, rust en focus voor jou. Even uit jouw eigen omgeving, uit het dagelijkse ritme, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Afhankelijk van het intakegesprek dat we hebben, stel ik jouw programma samen.

3 daags / 5 daags 1-op-1 FreedomLovers Retreats

Het programma bestaat uit 4 uren retreat per dag inclusief een gezamelijke maaltijd en daarbuiten ben je vrij om te doen wat je wilt. Soms krijg je wat ‘huiswerk’ mee, maar daarnaast heb je voldoende tijd om heerlijk te fietsen of wandelen in de omgeving, de stad te bezichtigen, relaxen aan het strand of in je accommodatie, markten te bezoeken, wat jij fijn vindt.

Iedere dag van de retreat is anders. Vaste onderdelen zijn mentoring en meditatie, daarnaast kan yoga, meditatief wandelen, dans, bewegen, aromatherapie en energetische of ontspanningsmassage ingezet worden.

In Malaga verblijf je in een hotel of appartement, op Ibiza in een appartement, caravan, bungalow of tipitent. Aan jou de keuze. Tijdens de retreat blijf ik de vraagbaak, steun en toeverlaat ook buiten de retreat-uren. Ik ben altijd in de buurt.

Programma

De programmaonderdelen* bestaan uit:

 • Een telefonische intake voorafgaand aan de retreat waarin jouw wensen worden besproken
 • Pick-up airport Malaga/Ibiza
 • Interview op dag 1 op locatie
 • 3 daags of 5 daags FreedomLovers Retreat
 • Evaluatie
 • Drop-off airport Malaga/Ibiza
 • Online follow-up gesprek een week na het retreat
 • Dagelijks 4 uren coaching inclusief een gezamenlijke maaltijd ter voorbereiding, evaluatie of omdat het gezelliger is.

Prijzen

Prijzen exclusief accommodatie (deze volgt na wensen bij intake):

Driedaags 1-op-1 FreedomLovers Retreat: € 695,-

Vijfdaags 1-op-1 Freedom Lovers Retreat: € 1.175,-

 

FreedomLovers Follow-up – optie 1

 • 1x per twee weken hebben we of via de telefoon of Facetime een gesprek van 30 minuten. Dit is voor een periode van 6 maanden, wat inhoudt dat we 12 gesprekken zullen hebben.

De prijs voor de FreedomLovers Follow-up gesprekken is € 420,- excl. btw.

FreedomLovers Return – optie 2

 • Na zes maanden een FreedomLovers Return waarbij we drie dagen gefocust gaan kijken of je de tools hebt kunnen integreren, een en ander mogen opfrissen of dat we een verdiepingsslag kunnen maken. De locatie bepalen we in overleg. Malaga of Ibiza.

De prijs voor de 3-daags FreedomLovers Return € 675,- excl. btw, reis- en verblijfskosten en verzekeringen.

FreedomLovers Follow-up Traject 1-op-1 – optie 3 

 • 1x per twee weken hebben we of via de telefoon of Facetime een gesprek van 30 minuten. Dit is voor een periode van 6 maanden, wat inhoudt dat we 12 gesprekken zullen hebben.
 • Na deze zes maanden hebben we een FreedomLovers Return waarbij we drie dagen gefocust gaan kijken of je de tools hebt kunnen integreren, een en ander mogen opfrissen of dat we een verdiepingsslag kunnen maken. De locatie bepalen we in overleg. Malaga of Ibiza.

 

De prijs voor dit totaaltraject (12 gesprekken en een 3-daags FreedomLovers Return) is

€ 975,- excl. btw, reis- en verblijfskosten en verzekeringen.

Voor zakelijke klanten zijn genoemde prijzen exclusief 21% btw. Voor privépersonen inclusief 21% btw. Zakelijke klanten kunnen de kosten in veel gevallen aanmerken als trainings-/coachingskosten. Voor privépersonen in loondienst geldt dat bij veel bedrijven en organisaties, de kosten binnen het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget vallen.

Voor elke retreat geldt dat we starten met een vrijblijvend intakegesprek. Op basis daarvan kunnen we kijken of er een click is en welke retreat je voorkeur heeft en geschikt is bij je wens.

 

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach