06 15056080 info@mascoaching.nl

Referenties

Kadootjes

Ik zorg goed voor mijn klanten en waarborg hun privacy. Maar de recensies zijn een kadootje, die ik jou niet wil onthouden. Het betekent dat ik in overleg met de klanten hun recensie mag plaatsen. Hetzij met voornaam, hetzij met voorletter.

Retreats

Een waardevol cadeau

Ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen patronen te doorbreken en anders te kijken naar hoe ik de dingen zie en aanpak in mijn werk en privéleven.

Ik voelde dat ik hiervoor in een bubble wilde zitten. Letterlijke afstand. Een plek waar ik volledig mezelf kon zijn en zonder oordeel. Als Andalusië-fan sprak de Bewustwording & Balans Retreat me direct aan!

De week heeft me nog meer gebracht dan dat ik gevraagd had. Het feit dat er letterlijk en figuurlijk voor je gezorgd wordt, een geweldige groepsverbinding waardoor ik open durfde te zijn, een rustgevende en veilige omgeving, een energetische massage die het eea losmaakte wat zelf niet lukte, het delen in de groep, heel veel humor en lachen en emoties die ik anders mocht benaderen……en het lief zijn voor mezelf.

Door de kennis, aandacht en intuïtie van Miranda en Marion is deze week echt een waardevol cadeau aan jezelf. Ik heb knopen doorgehakt en vorm gegeven hoe ik wil dat mijn werk, huis en privé leven in balans met elkaar kunnen zijn. Én het werkt nog steeds door, een prachtige ontdekking met mijzelf!

– Maartje –

Retreat Bewustwording & Balans Andalusië

Meer gekregen dan verwacht

Ik had op verschillende manieren al geprobeerd mijn slagboom te openen, maar dat lukte nooit. Wat voor traject ik ook deed. Maar bij deze retreat kreeg ik binnen twee dagen inzichten die de sleutel waren.

Ik ontdekte een wereld aan mogelijkheden. Ik wist ineens heel zeker weIke richting ik op wilde, hoe het eruit moest zien, maar ook hoe ik me daar zou voelen.

Vormgeven aan je eigen stappenplan en meteen daar al de eerste stappen in kunnen zetten maakte dat ik zo door mijn slagboom heen liep. Mijn vleugels (creativiteit, sensitiviteit) zaten jaren vastgeplakt en door deze week kan ik weer vliegen.

Het heeft mijn verwachtingen overwonnen en ik heb meer gekregen dan ik verwacht  had.

De manier hoe jullie als mens en coach zijn, de accommodatie, het geweldige eten, de balans tussen doen, ervaren en laten. Kortom top. Ik kan dit iedereen aanraden.

– Judith –

Retreat Bewustwording & Balans Andalusië

In verbinding

Tijdens deze week kwam ik tot het inzicht dat ik niet altijd even makkelijk ben als werkgever, dat ik degene was die soms de sfeer verstoorde door duidelijk mijn mening over iets te geven. Dat ik daar mijn werknemers mee verlamde in plaats van in beweging kreeg had ik niet in de gaten.

Door de oefeningen, gesprekken en de spiegels die Marion en Miranda je voorhouden kreeg ik zicht op waarom ik het deed en waar het vandaan kwam. Het voelt veel meer samen en in verbinding nu, het stroomt weer en de eerste nieuwe opdrachten hebben we inmiddels afgerond:)

Ik vond het een hele waardevolle week, confronterend, kwetsbaar, leerzaam , veel gelachen en heerlijk gegeten. Ik ben de anderen ook enorm dankbaar voor het delen van hun verhalen. Oh ja en niet te vergeten de fijne yoga, meditatie en de prachtige wandeling. Iedere ondernemer moet dit eens in de zoveel tijd gewoon doen.
– Marcel-

Retreat Bewustwording in Business Andalusië

Inzichten

Wat een inzichten heb ik gekregen in ons ‘Kleur beweegt je’ weekend.

Zo’n fijn gevoel, zo’n stevig gevoel en dat gevoel zet door. Ik ben heel blij dat ik de focus weer scherp heb. De stapjes volgen eigenlijk bijna als vanzelf. Het weekend heeft mij gesterkt voor mezelf te kiezen. Dankjewel voor dit bijzondere weekend.

-T-

Mini Retreat ‘Kleur beweegt je’ Gaasterland

Coaching

Hi Marion, hoe gaat het met je? Wat is het jammer dat de mindwalk trainingen nog niet door kunnen gaan.

Ik wil je even laten weten dat het met mij steeds beter gaat en dat ik jou heel dankbaar ben voor je hulp en dat je steeds precies het goede wist te zeggen waardoor ik weer een stapje verder kwam en nog steeds kom.

Dank je wel daarvoor. ?Dat wilde ik even kwijt. Hopelijk tot snel. ?

-C-

1-op-1 Coachtraject 

Mind Walk

Bedankt voor de mooie wandelingen, de mooie (en soms lastige) oefeningen, je luisterend oor en je mooie woorden.

-C-

Mind Walk Next

Wat een fijn seizoen. Bedankt voor de prachtige wandelingen en de boeiende oefeningen. Het heeft me weer een stap dichter bij mezelf gebracht.

Op naar een volgend seizoen.

-L-

Mind Walk Basic

Wat een bijzondere groep hebben we. Mooie gesprekken, diepgang, maar ook humor. En iedere week weer verrassend. Qua thema en wandelroute.

Heerlijk, dankjewel.

-E-

Mind Walk Next

MAS staat voor beweging, flow, balans, bewustwording, energie, dynamiek.

Nieuwsgierig?

Boek een gratis Coachingscall

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach