06 15056080 info@mascoaching.nl

Coachstudio

1-op-1 life coaching en/of business-coaching

Je merkt dat je vastloopt. Fysiek of mentaal. Of beide, want in mijn optie zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden. Bepaalde issues keren steeds vaker terug en eigenlijk moet en wil je hier iets aan doen. Maar wat? En vooral hoe?

Of het nu issues zijn op het persoonlijke of het zakelijke vlak, ik heb de kennis en ervaring om je op beide vlakken te kunnen begeleiden.

Samen met jou ga ik op zoek naar jouw antwoorden. In een veilig en vertrouwd 1-op-1 coachtraject, proberen we jou weer in beweging te krijgen.

Ik doe dat door middel van het luisteren naar je verhalen, vragen te stellen, gesprekken te voeren en oefeningen te doen. Maar ook door je tools mee te geven waar je zelf mee aan de slag kunt. Zodat jij je leven kunt vormgeven op een manier die jij wenst en bij je past.

Je maakt je eigen plan van aanpak. Je creëert je eigen verandering, door de keuzes die je op basis van je gevonden antwoorden maakt.

De coachsessies vinden plaats in mijn coachstudio aan de Raadhuisstraat 2 in Leeuwarden, maar als er fysieke beweging binnen jouw proces nodig is, kan het ook zijn dat we naar buiten gaan.

1-op-1 Walk & Talk, Natuurcoaching

Een andere optie voor  1-op-1 coaching is natuurcoaching onder de naam: Walk & Talk. We gaan wandelen in de natuur en al wandelend gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Het voordeel hiervan is dat je buiten bent, zuurstof krijgt en fysiek in beweging bent. Fysiek in beweging zijn maakt ook dat je beter kunt focussen op het gesprek. Je bent bent meer in het moment en beter in verbinding met het gesprek. Het maakt dat je gemakkelijker tot de kern komt. En wat ook heel bijzonder is, vaak worden je inzichten gekoppeld aan een locatie. Denkend aan de locatie, of zelfs het nogmaals bezoeken van de locatie, maakt dat je je inzicht ook weer naar boven kunt halen.

De kosten voor de verschillende coachtraject zijn als volgt:

  • 5 sessies van 1,5 uur : € 495,00 (particulier) € 712,50 (zakelijk)
  • 7 sessies van 1,5 uur : € 682,50 (particulier) € 971,25 (zakelijk)
  • 9 sessies van 1,5 uur : € 855,00 (particulier) € 1.215,- (zakelijk)

Aanvullende sessie van 1,5 uur: € 95,00 (particulier) € 135,- (zakelijk)
Enkele sessie van 1,5 uur: € 105,00 (particulier en zakelijk)

Prijzen voor particulieren inclusief btw, zakelijk excl. btw.
Prijzen zijn op basis van betaling vooruit en trajecten zijn een jaar geldig.

1-op-1 E-coaching: online via beeldbellen en/of via email

Met e-coaching krijg je in korte tijd inzicht en overzicht. Thuis, op het moment dat jij er tijd en zin in hebt.

Soms wil of kun je niet naar de praktijk komen. Voel je je veiliger in je eigen omgeving. Via beeldbellen of email kun je dan een e-coachingstraject volgen.

Beeldbellen

De werkwijze is hetzelfde als de 1-op-1 live coaching, alleen gaat het via Zoom of videobellen.

De prijzen voor het coachtraject zijn als volgt:

  • 5 sessies van 1,5 uur : € 495,00 (particulier) € 712,50 (zakelijk)
  • 7 sessies van 1,5 uur : € 682,50 (particulier) € 971,25 (zakelijk)
  • 9 sessies van 1,5 uur : € 855,00 (particulier) € 1.215,- (zakelijk)

Aanvullende sessie van 1,5 uur: € 95,00 (particulier) € 135,- (zakelijk)
Enkele sessie van 1,5 uur: € 105,00

Prijzen voor particulieren inclusief btw, zakelijk excl. btw.
Prijzen zijn op basis van betaling vooruit en trajecten zijn een jaar geldig.

Email

Ben je meer een schrijver dan een prater? Heb je soms even iets meer tijd nodig om je vragen of antwoorden te formuleren? Of wil je dit traject eerst volgen en daarna overgaan tot 1-op-1 live sessies?

Dan is dit een hele goede methode om aandacht aan jouw vragen en wensen te besteden! Je kunt de tijd nemen om te reageren, te reflecteren, te herschrijven. Schrijven is zelfs meditatief en helend.  Dagelijks, wekelijks, waar jij maar behoefte aan hebt.

De werkwijze is als volgt. In eerste instantie gaan we in vijf stappen schriftelijk jouw issue in kaart brengen en van daaruit naar jouw gewenste situatie toewerken. Mocht je daarna nog 1 of meerdere sessies wensen, dan kun je losse sessies bijboeken.

Wat kost het?
5 sessies (1 sessie betekent een mailwisseling van max. 5 mails)  € 295,- (particulier) € 375,- (zakelijk) 

JE KUNT METEEN BEGINNEN!

Wil je direct met e-mail coaching starten, stuur dan een e-mail waarin je in een paar zinnen iets vertelt over de vraag of het onderwerp dat je wilt verkennen. Ik reageer dan binnen 24 uur.

Prijzen voor particulieren inclusief btw, zakelijk excl. btw.
Prijzen zijn op basis van betaling vooruit en trajecten zijn een jaar geldig.

Passief coachen: energetische behandeling MAS Flow

Oude overtuigingen in beweging laten komen, laten stromen en loslaten? Meer rust, ruimte en ontspanning ervaren door een energetische behandeling? Dat kan. Door middel van MAS Flow, gebaseerd op de methode ‘Access Bars’.

MAS Flow is een energiebehandeling waarbij je op een massagebank ligt, gewoon met je kleren aan.

Je gaat lekker ontspannen liggen en ik behandel je door middel van het aanraken van 32 drukpunten op je hoofd.

Deze drukpunten staan voor verschillende contexten in je leven, zoals bijvoorbeeld geld, controle, creativiteit, veroudering, je lichaam, sexualiteit, heling. Onder deze drukpunten liggen allerlei gedachtes, gevoelens, emoties, overwegingen en beslissingen opgeslagen.

Door deze drukpunten zacht aan te raken, kan de oude ballast die deze punten met zich meedragen worden losgelaten, waardoor er meer rust, ruimte en ontspanning ontstaat.

Een heerlijke, ontspannen en werkzame beleving inclusief een kopje naMASthee en een nagesprek.

Een totale behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

Prijs: € 85,- (particulieren) € 125,- (zakelijk) excl. btw.

 
Prijzen voor particulieren inclusief btw, zakelijk excl. btw.
Prijzen zijn op basis van betaling vooruit en trajecten zijn een jaar geldig.

Workshops

Helaas…. momenteel geen workshops. Maar wil je op de hoogte gehouden worden voor wat er komen gaat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Your Moves

Wil jij in beweging komen thuis, op je eigen moment?

Maak dan kennis met ‘Your Moves’

Leuke, inspirerende en motiverende oefeningen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Maar ook oefeningen om stil te staan, achterom te kijken en weer langzaam vooruit te gaan.

Oefeningen die je bewust maken en inzicht geven. Inzicht in wat voor jouw belangrijk is. Wat je beweegt of welke ‘beweging’ je nodig hebt om je doel te bereiken.

De serie bestaat uit vijf delen:

Deel 1: Ruimte innemen

Deel 2: Inspiratie

Deel 3: Belemmerende overtuigingen

Deel 4: Vrijheid

Deel 5: Zelfliefde

De delen op hun beurt bestaan weer uit verschillende soorten oefeningen: schrijfoefeningen, creatieve oefeningen, yoga-oefeningen, meditaties en Mind Walk.

Ieder thema is qua inhoud anders, verrassend. Maar standaard is er een MindWalk opgenomen.

Mind Walk is lekker ontspannen wandelen, met oefeningen die hun invloed kennen vanuit de yoga, tai-chi, mindfulness en meditatie.

Om kennis te maken met Your Moves ontvang je van mij een van de oefeningen GRATIS.

Prijs per deel: € 19,95

Prijs hele serie ineens: € 79,80 (1 deel GRATIS)

Lijkt het je fijn om de oefeningen te doen, click op de button hieronder en geef aan of je de GRATIS oefening wenst, een deel wil bestellen, of de hele serie ineens wilt bestellen. 

Nieuwsgierig?

Zin om een keertje kennis te maken? Laat me weten via de button en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende call.

Everything happens for a reason

1-op-1 coaching Leeuwarden - Coaching Leeuwarden - Coach Leeuwarden - Bewustwording - Mind Walk - Retreats - Mindful Dance - Mind Flow - Business Coach - Life Coach - Intuïtief Coach - Spiritueel Coach - Transformatie Coach - Bewustwordingscoach