06 15056080 info@mascoaching.nl

One phonecall away

Deze week stond mijn Freedom Lovers Life vooral in het teken van online coachen en online verbinden. Mooie gesprekken voeren. Waarin ik mensen kon begeleiden om weer in beweging te komen. Vragen te stellen en ze de antwoorden te laten geven die ze diep van binnen hebben. Niet vanuit het hoofd. Het hoofd is er in mijn beleving om te checken of wat je voelt en de keuzes die je wilt maken wellicht de juiste zijn. Maar dan nog…  Bij sommige mensen is de analytische geest zo sterk ontwikkelt dat het de intrinsieke behoeftes, wensen, motivaties helemaal overruled. Nee, antwoorden vinden, echt vanuit het hart of de buik.

Bij de gesprekken die ik deze week gevoerd heb, gebeurde dat. Gelukkig. Men kon bij zijn en haar eigen antwoorden komen. Puur door letterlijk te zakken in het lichaam. Vanuit het hoofd, naar de mond waarmee we mooie gesprekken voerden, de keel die liet spreken, naar het hart en de buik. Ik zal je niet vermoeien met de chakra’s  die daar achter zitten, maar door puur de tijd te nemen, de stilte er te laten zijn, konden de antwoorden gehoord worden waar ze mee verder konden.

Het klinkt misschien een beetje vaag, maar dat is het niet. Hele concrete vragen stellen, waardoor mensen zelf weer gaan voelen wat het antwoord is. Het brengt je zoveel verder en het is zoveel duurzamer.

Maar ik heb niet alleen gecoacht. Ik heb ook mooie gesprekken gevoerd, zonder te coachen. Ook daar word ik blij van: elkaar herkennen, erkennen, inspireren en motiveren. Gesprekken waarin ik zelf ook weer uitgedaagd werd om te voelen en te onderzoeken, hoe zit dat eigenlijk bij mij. Ik werd gespiegeld, hoorde mezelf praten en daardoor kwamen er weer dingen naar boven die ik al een tijdje kwijt was. Ideeen, concepten, visies, ervaringen. Prachtig.

Een zin is me erg bij gebleven bij het gesprek dat ik had met een ontzettend getalenteerde vrouw, een wijs en leuk mens. Ze sprak de woorden: de veelheid der dingen die mijn hart heeft. Ik kreeg er kippenvel van. Dat krijg ik altijd als iets klopt, me raakt omdat het juist is. Dit klopte ook voor mij: de veelheid der dingen die mijn hart heeft. Zij heeft het, ik ook. ik wil het allemaal delen. Anderen er hun voordeel mee laten doen. De wijsheid, kennis en ervaring. Ik leef namelijk echt mijn mooiste leven, zoals Michael Pilarczyk dat altijd zegt. En dat zonder zijn cursus:-). Dat gun ik jou ook. Hoe daar te komen? Ik heb voor jou het antwoord niet, maar ik kan je wel begeleiden om jouw antwoorden te vinden.

Dankjewel lieve mensen voor de afgelopen week. Het was weer een bijzondere! Ik wens je een fijn weekend.

Liefs,

Marion